APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SATURNO SUPER 9KW

APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SATURNO SUPER 9KW

Echipament curățenie profesională și pentru IGIENIZAT-STERILIZAT cu abur orice suprafață vitrată/porțelanată, metal, mochetă sau covor (se va testa rezistența la culoare a materialului).

Lucrează cu un sistem VDA (Vapori-Detergent-Apă). Perfect pentru curățenia profesională, are programe dedicate pentru curățarea cu abur, abur+detergent și limpezire/clătire cu apă la temperatură înaltă. Printr-o priză de 220V inclusă în echipament, poate fi alimentat un aspirator de praf-lichide, ca funcție suplimentară de aspirare finală.

Are mai multe programme de lucru. Conform normelor CE, SATURNO SUPER  este adaptat pentru o curățenie și o sterilizare perfectă a spațiilor medii și mari din industria alimentară.

Pentru o curățenie profesională de excepție aveți acum o ocazie: să achiziționați echipamentul recondiționat APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SATURNO SUPER,c u un preț începând de la:

999,00 € (FĂRĂ TVA)

Direct din SHOWROOM, cu Garanție și posibilitate de testare.

  

Accesorizare completă pentru curățare: lance cu duze, pistol, vârf zone înguste, talpă pentru pereți și geamuri, perie cu păr metalic pentru eliminarea murdăriei persistente de pe pereți sau pavimente.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune 208/480/575V -  3 faze
  • Voltaj  380  V
  • Putere  9 Kw
  • Presiune 10 bari
  • Dimensiuni: 820 x 500 x 900
  • Cazan de presiune  1
  • Greutate 80 Kg

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

HAKOMATIC B 530RC

HAKOMATIC B 530RC

Practică și ușor de manevrat, mașina de curățat și igienizat pardoseli B530 RC spală și usucă în același timp orice tip de pardoseli ...

Detalii
SCRUBMASTER B45/51

SCRUBMASTER B45/51

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricăror pode...

Detalii
HAKOMATIC B115R –TB 650

HAKOMATIC B115R –TB 650

Economică, practică și ușor de manevrat, această masină penru curățenia profesională este utilă pentru spălarea rapidă și comodă a ori...

Detalii