APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SATURNO SUPER 9KW

APARAT DE CURĂȚAT CU ABUR SATURNO SUPER 9KW

Echipament curățenie profesională și pentru IGIENIZAT-STERILIZAT cu abur orice suprafață vitrată/porțelanată, metal, mochetă sau covor (se va testa rezistența la culoare a materialului).

Lucrează cu un sistem VDA (Vapori-Detergent-Apă). Perfect pentru curățenia profesională, are programe dedicate pentru curățarea cu abur, abur+detergent și limpezire/clătire cu apă la temperatură înaltă.

Putere mare de 9 kw. Printr-o priză de 220V inclusă în echipament, poate fi alimentat un aspirator de praf-lichide, ca funcție suplimentară de aspirare finală.

Are mai multe programme de lucru, inclusiv de dozare automată a soluției dintr-un bidon încorporat.

Conform normelor CE, SATURNO SUPER  este adaptat pentru o curățenie și o sterilizare perfectă a spațiilor medii și mari din industria alimentară.

Direct din SHOWROOM, cu Garanție și posibilitate de testare.

  

Accesorizare completă pentru curățare: lance cu duze, pistol, vârf zone înguste, talpă pentru pereți și geamuri, perie cu păr metalic pentru eliminarea murdăriei persistente de pe pereți sau pavimente.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune 208/480/575V -  3 faze
  • Voltaj  380  V
  • Putere  9 Kw
  • Presiune 10 bari
  • Dimensiuni: 820 x 500 x 900
  • Cazan de presiune  1
  • Greutate 80 Kg

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

HAKOMATIC B750R

HAKOMATIC B750R

Mașina de capacitate medie, pentru igienizarea și curățarea profesională a pardoselilor, cu o lățime de curățare 75 cm (disponibil și î...

Detalii
HAKOMATIC B 530RC

HAKOMATIC B 530RC

Practica si usor de manevrat, measina de curatat si igienizat pardoseli B530RC spala si usuca in acelasi timp orice tip de pardoseli sau suprafete dur...

Detalii
CITYMASTER 2000

CITYMASTER 2000

Prestație excelentă în măturarea stradală, lățime și raza de întoarcere mică datorită direcției pe ambele axe, permite utilizare...

Detalii