CITYMASTER 1650

+ alte 17 imagini

CITYMASTER 1650

Multifuncționaliate. Pentru utilizare eficientă continuă, în orice sezon.
Citymaster 1650, mașina multifuncțională pentru curățenie stradală și întreținere urbană din clasa 3.5 t, de la Hako, este proiectată să poată fi utilizată pe tot parcursul anului, pentru a oferi o flexibilitate și o eficiență economică maximă.
În lunile cu necesități mai reduse de măturare, sau când o măturatoare urbană nu poate fi folosită din cauza condițiilor meteo nefavorabile, acest utilaj oferă opțiuni suplimentare de utilizare:

 • servicii de iarnă
 • aplicații în domeniul lucrărilor de întreținere a spațiilor verzi
 • curățare umedă, intensă dar delicată, a zonelor foarte murdare.

  Față de modelul precedent, Citymaster 1650 oferă:
 • O nouă tehnologie de măturare, cu 2 sau 3 mături;
 • Cel mai mic unghi de viraj din clasa sa;
 • Confort sporit la conducere și operare.
 • Cel mai înalt nivel de flexibilitate și eficiență: mașină multifuncțională cu o gamă largă de echipamente și suprastructuri interschimbabile, pentru fiecare cerință sezonieră.

Citymaster 1650 poate fi utilizat pe toate suprafețele pavate din oraș, fără restricții și la sarcină maximă. Emisiile deosebit de reduse ale prafului, particulelor și zgomotului, precum și conceptul său de siguranță sofisticat îi permit să funcționeze în zonele rezidențiale, chiar și dimineața devreme sau seara târziu.

Multifuncțională în toate anotimpurile

Pe lângă faptul că este folosită ca măturatoare urbană profesională, această mașină poate fi re-echipată ușor și fără efort pentru o gamă largă de aplicații diferite, datorită sistemului de schimbare rapidă, ușoară și fără scule a accesoriilor, a suprastructurii și a andocării la cele patru interfețe ale mașinii.

Pentru DEMO, achiziție sau detalii, contactați-ne aici: tel: 0729.006.971
mail: sales[at]sala-group.ro

Vizionează aici:

Rezultate perfecte la toate nivelurile

 • Perii adaptabile, cu sistem hidraulic de reglare.
 • A treia perie, de înaintare, poate fi folosită și pentru acurăța trotuarul, concomitent cu rigola și carosabilul.
 • Datorită brațului periei cu dublă articulație, nu este necesar să reglați unitatea când treceți de la o parte la cealaltă a drumului.
 • Sistemul de aspirare asigură colectarea murdăriei și a resturilor, în timp ce sistemul de măturare merge ușor pe trotuare și îmbinări.
 • Sistemul eficient de separare asigură umplerea maximă a buncărului universal - pentru intervale de golire mai mari.
 • Peria  de buruieni asigură îndepărtarea mecanică a buruienilor și colectarea lor.

Avantaje suplimentare:

 • Poate fi condusă de oricine deține un permis de conducere cat. B.
 • Dispune de: direcție articulată; tracțiune integrală permanentă; unități hidraulice de fixare și șasiu cu suspensie completă.
 • Consum redus de combustibil și gaze reziduale reduse, datorită: unității inteligente, motorului cu emisii reduse, filtrului de particule și sistemului de control al prafului certificat de UE.
 • Mai mult confort de conducere și de funcționare: certificat AGR pentru designul ergonomic premiat și pentru sistemul de schimbare rapidă din spate
 • Panoul de operare este integrat confortabil în cotieră, incluzând elemente funcționale suplimentare, cum ar fi sistemul de operare cu un singur buton care asigură procese funcționale automate pentru mașini cu configurații complexe.
 • Acționare hidraulică eficientă.
 • Echipament iluminare conf. normelor rutiere. Opțional: Sistem de iluminare cu LED complet, plus lumină de lucru LED.

DATE TEHNICE:

Motor (tip, standard de emisii, tratarea gazelor de eșapament)

Diesel, 55kW, Stage V, DOC, DPF

Tip Omologare / permis de conducere

Tractor T2a, Class B

Tracțiune

Hydrostat, 4x4, 40 km/h

Șasiu și direcție

șasiu complet suspendat cu arcuri elicoidale și amortizoare, cu direcție articulată complet hidraulică, sistem de schimbare rapidă a părții remorcate

Anvelope

225/70 R15C // 255/65 R16 // 320/55-15 T559

Sistem de frânare

frână cu disc în față, frână de parcare integrată în spate

Cabină

Cabină de siguranță confortabilă testată, pentru 1 persoană, geamuri de siguranță. 2 uși cu ferestre glisante, încălzire cu apă caldă / aer condiționat (opțional).

Greutate

2035 kg / 2570 kg / 2690 kg / 2570 kg (Total /2B/3B/CC)

Greutate admisibilă

3500 kg / 1700 kg / 2400 kg (GVW/VA/HA)

Dimensiuni

3830 x 1210 x 1970 mm

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Citymaster 650

Citymaster 650

Mașină multifuncțională profesională de curățenie urbană din categoria 2t, cu flexibilitate maximă Economică, compactă și extrem de manevr...

Detalii
CITYMASTER 2250

CITYMASTER 2250

Dimensiuni mari pentru eficiență maximă. Noul utilaj multifuncțional pentru curățenie stradală, Citymaster 2250 oferă numeroase caracteristic...

Detalii
Citymaster 1650 ZE

Citymaster 1650 ZE

Cu un sistem de acționare complet electric,  Măturătoarea compactă Citymaster 1650 ZE respectă principiul „One for all” al lui H...

Detalii