Citymaster 1650 ZE

+ alte 12 imagini

Citymaster 1650 ZE

Cu un sistem de acționare complet electric,  Măturătoarea compactă Citymaster 1650 ZE respectă principiul „One for all” al lui Hako.

Mașina a fost proiectată pentru a fi utilizată ca un instrument versatil, de înaltă performanță, pentru aplicații pentru toate anotimpurile și combină eficiența economică cu performanța și durabilitatea.

O soluție multifuncțională de avangardă, cu emisii de eșapament zero și reducerea poluării fonice, pentru viitorul Curățeniei municipale.

Acționările complet electrice își demonstrează avantajele de eficiență față de sistemele de acționare diesel-hidraulice convenționale în fiecare variantă de utilizare.

Astfel, au fost reduse semnificativ costurile cu energia consumatăm și, în plus, este crescută durabilitatea componentelor. Ca urmare, costurile de utilizare ale acestui echipament multifuncțional sunt substanțial reduse față de modelele cu acționare prin combustie, ceeea ce contrabalansează faptul că tehnologia modernă a bateriei duce la un cost de achiziție mai ridicat.

Citymaster 1650 ZE este echipat cu aceleași caracteristici superioare ca și noul Citymaster 1650, cum ar fi: sistemul de operare Hako cu un singur buton, pentru toate funcțiile de curățare; sistemul de schimbare rapidă a accesoriilor fără scule și designul ergonomic al locului de muncă.

Pentru achiziție sau detalii, contactați-ne aici: 
tel: 0729.006.971 ;  mail: sales[at]sala-group.ro

Vizionați aici: 

 

 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Citymaster 650

Citymaster 650

Mașină multifuncțională profesională de curățenie urbană din categoria 2t, cu flexibilitate maximă Economică, compactă și extrem de manevr...

Detalii
CITYMASTER 1650

CITYMASTER 1650

Multifuncționaliate. Pentru utilizare eficientă continuă, în orice sezon.Citymaster 1650, mașina multifuncțională pentru curățenie strad...

Detalii
CITYMASTER 2250

CITYMASTER 2250

Dimensiuni mari pentru eficiență maximă. Noul utilaj multifuncțional pentru curățenie stradală, Citymaster 2250 oferă numeroase caracteristic...

Detalii