Cleanserv VL3-70

+ alte 3 imagini

Cleanserv VL3-70

Cleanserv VL3-70, un aspirator profesional fără sac, eficient și puternic, asigură performanțe ridicate de curățenie profesională în orice mediu umed sau uscat, în activități industriale, de construcții, agricultură și depozitare, ateliere auto, garaje și mijloace de transport sau parcări.

Practic și ușor de manevrat, VL3-70 curăță praful, așchiile, șpanul, resturile de ulei și lichide pe spații cu suprafețe mari, în medii dificile și cu potențial ridicat de murdărire.

Trei motoare silențioase și puternice (total 3.600 w) cu funcționare tip bypass garantează o durată de viață lungă, asigurând o eficiență ridicată de curățare.

Cleanserv VL3-70 I este ușor de întreținut și poate fi golit usor printr-un dispozitiv inovator de înclinare a cuvei pe șasiu și printr-un furtun de scurgere a lichidelor. Cuva din oțel inoxidabil marită, cablul de alimentare de 12 m și furtunul de 2,5 m asiguăa ca nicio zonă nu va fi lăsata descoperită.

Un sistem de purificare antibacteriană a aerului uzat previne poluarea potențială a aerului și protejează sănătatea utilizatorului.

Pentru alte detalii și comenzi, VEDEȚI AICI.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Cleanserv VL1-15

Cleanserv VL1-15

Aspiratorul profesional VL1-15 (cu sau fără sac) este la fel de eficient în mediu umed și uscat, fiind alegerea perfectă ca aspirator de pra...

Detalii
Cleanserv VL1-30

Cleanserv VL1-30

Aspiratorul profesional umed și uscat Cleanserv VL1-30 HAKO, fără sac, este capabil să aspire atât lichide cât și praf, de pe orice t...

Detalii
Cleanserv VL2-70

Cleanserv VL2-70

Cleanserv VL2-70 HAKO, cu sau fără sac, unul dintre cele mai sigure si mai productive aspiratoare profesionale disponibile este eficient pe suprafe...

Detalii