Curățenie industrială și profesională

Pentru a eficientiza curățenia profesională în cadrul afacerilor din diferite industrii, Sala Group oferă o gamă vastă de mașini și echipamente avansate tehnologic, cu operator lângă şi/sau la bord și chiar fără operator – roboți autonomi.

Oferim produse surprinzătoare și originale care ajută companiile să optimizeze procesele operaționale interne și să crească eficiența și performanța.

Prin automatizare și tehnologie, garantăm economii de timp și resurse.

Transformarea pe care dorim să o aducem în această industrie a curățeniei vizează reducerea costurilor și eficientizarea cheltuielilor operaționale.

 

Echipamente pentru curățenie profesională. Tot ce ai nevoie.

Măturat, măturat și aspirat, spălat și uscat pardoseli. Aspirarea și spălarea mochetelor și covoarelor, igienizare-dezinfectare cu abur și multe altele.
Tehnologii de curățare care îndeplinesc cele mai înalte cerințe în curățenia profesională, atât în interiorul clădirilor, cât și în exterior.

Stabilirea unor standarde noi în ceea ce privește ergonomia, confortul de lucru, eficiența. De la asigurarea curățeniei și igienei în spații mici de vânzare cu amănuntul, până la păstrarea fără murdărie a marilor depozite și a hangarelor.

Soluții moderne pentru o curățenie profesională eficientă fără pată.