ECOBOT Scrub 75

+ alte 4 imagini

ECOBOT Scrub 75

Scrubber 75 poate face curățarea pardoselilor mai ușoară într-un mod mai inteligent decât alte echipamente similare, economisind astfel timp, resurse de muncă și de apă.

Este recomandat pentru următoarele domenii de activitate:

Cobotul de ultimă generație, ECOBOT Scrub 75 – dezvoltat în comun de echipa de robotică Gaussian și furnizorul său de servicii de curățenie, cu o experiență de peste o sută de ani – este un echipament de curățenie profesională a pardoselilor, integrat cu soluții complete de poziționare autonomă și soluții de navigație.

Acest robot colaborativ integrează spălarea, uscarea, absorbția murdăriei, sterilizarea, absorbția prafului și alte funcții.

Vedeți mai jos performanțele robotului de curățenie profesională Scrub 50.

Solicitați demo, informații și oferta aici: sales@sala-group.ro

Scrubber 75 poate:

  • să creeze și să stocheze harta de mediu a locațiilor care urmează să fie curățate;
  • să execute în mod autonom sarcinile de curățare planificate;
  • să detecteze schimbările mediului înconjurător în timp real și să decidă acțiuni corespunzătoare, în mod inteligent, în timpul operației de curățare automată.

 

                      Inteligența

Poate detecta mediul înconjurător și finaliza sarcinile de curățare în mod autonom într-un mod nesupravegheat;
Poate evita atât obstacolele statice, cât și cele dinamice în mod autonom în timp real;
Poate verifica productivitatea curățării, raporta starea mașinii, feedback-ul și detaliile sarcinii în mod autonom;
Poate merge în locurile de schimbare și scurgere a apei ca presetate automat și poate reveni la locul de încărcare la nivelul scăzut al bateriei.

                      Economie de timp;

Eficiența maximă de curățare este de 3.000 m2 / h.

Dispune de o capacitate de lucru consecventă pe termen lung și nu trebuie să facă o pauză sau să facă o pauză la jumătatea drumului.

                      Economie de muncă;

Este proiectat cu volanul și pedala similare cu cele ale unor alte echipamente nerobotizate și este ușor de utilizat. După începerea unei sarcini de curățare, planificate în prealabil, lucrările de curățare pot fi finalizate autonom fără supravegherea umană, ceea ce economisește mult costurile cu forța de muncă.

                      Economisirea apei;

Sistemul de filtrare, cu reciclare în 4 etape, este capabil să recicleze resursele de apă și să economisească costurile cu apa, protejând în același timp mediul.

                      Siguranță;

Scrubber-ul este echipat cu o varietate de dispozitive cu senzori, cum ar fi: laser, cameră de adâncime, ultrasunete și bara de protecție, care pot detecta flexibil obstacolele statice și dinamice și pot oferi răspunsuri în timp real, pentru a garanta siguranța scrubberului, a persoanelor și a altor facilități, în aceeași măsură.

                      Scenarii de aplicare;

Scrubber 75 este utilizat în principal pentru curățarea pardoselilor dure, cum ar fi epoxidic, marmură, terrazzo, țiglă, etc.

                      Alte caracteristici și avantaje:

-      Capul ingenios al periei din față permite scruberului să intre adânc în zonele de curățare, cum ar fi marginile și colțurile. În plus, scruberul păstrează o distanță de siguranță în timp ce curăță lângă perete, asigurându-se că fiecare colț poate fi curățat.

-      Tehnologia patentată de economisire a energiei și pachetul de baterii cu litiu, cu capacitate foarte mare, permit scrubberului să aibă o durată de curățare ultra-lungă, de 6 ore, și să execute lucrări de curățare neîntrerupte.

-      Sistemul unic de reciclare și filtrare a murdăriei, în 4 etape, asigură un efect de curățare consistent la cele mai mari acoperiri, în timp ce resursele de apă sunt reciclate.

În plus, Gaussian a dezvoltat, de asemenea, o aplicație convenabilă și ușor de utilizat pentru echipamentele de curățenie profesională din seria ECOBOT, în conformitate cu obiceiurile utilizatorilor. Interfețele de funcționare sunt simple și ușor de utilizat. Diferite interfețe pot fi afișate în funcție de categoriile de lucrări ale operatorilor. Operatorii pot muta cobotul, pot verifica starea de bază a acestui robot de curățenie industrială și pot efectua sarcini specifice de curățare, în timp ce personalul de conducere poate configura sarcini specifice de curățare, poate vizualiza raportul de finalizare a sarcinilor, poate verifica starea avansată a echipamentului și poate efectua alte operații avansate.

CARACTERISTICI TEHNICE:

Eficiența curățării: până la 2500 mp/oră

Lățimea de curățare: 750 mm 

Dimensiuni (L x l x H):  1370 X 962 X 1417 mm

BATTERII: Li-Ion (Lithium-Ion)

Timp mediu de funcționare autonomă: până la 6 ore

Putere totală: 2000 W

Voltaj: 24 V

Putere nominală motorului: 400 W

Presiunea nominală pe perie: pînă la 60kg

Viteza rotație perie:  până la 270 RPM

Puterea motorului de absorbție apă: 500 W

Rezervor apă curată: 75 litri

Rezervor apă reciclată: 50 litri

Greutate totală ECOBOT: 450 kg

Greutate baterie: 64 kg

Capacitate baterie: 240 Ah

Senzori: Radar laser, cameră de adâncime, senzor cu ultrasunete, roată de protecție, bara de protecție, rezistentă la cădere

Viteza de lucru: 0 - 4 km/oră

Nivel de Zgomot: 55 - 70 dBA

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

ECOBOT 50 Sanitizer - Robot inteligent de curățare și igienizare

ECOBOT 50 Sanitizer - Robot inteligent de curățare și igienizare

ECOBOT 50 Sanitizer este soluția complet robotizată 2 în 1, pentru curățare și pentru igienizare, dezinfectând atât podeaua, c&...

Detalii