Mașină de curățat scări rulante - ESCALATOR 550

+ inca o imagine

Mașină de curățat scări rulante - ESCALATOR 550

Sala- Clean Business vă oferă o reducere de 15% din valoarea totală, la achiziționarea unui Duplex Professional Escalator 550 - Mașina destinată întreținerii sau curățării temeinice periodice a scărilor sau trotuarelor rulante.

După o curățare inițială inițială, toate curățările următoare devin mai rapide și mai ușoarecu DUPLEX ESCALATOR. Scările rulante pot fi curățate în doar câteva treceri, astfel încât nu este nevoie să închideți scările rulante pentru perioade lungi sau să curățați în afara orelor de funcționare.

Pentru alte informații și achiziție:

Tel: 0729.006.971

Mail: sales@sala-group.ro

Mașina de curățare a scărilor rulante Duplex Escalator Professional 550 este destinată întreținerii sau curățării temeinice periodice în locațiile cu mai multe scări sau trotuare rulante.

Acest echipament de curățenie profesională, de la Duplex, curăță în profunzime și în timp minim calea de rulare a scării rulante fiind deosebit de eficient.

Duplex Escalator Professional are un sistem patentat de ghidare unic. Acesta aliniază perfect mașina pe banda de rulare și-i permite o funcționare sigură în timp ce curăță chiar până la marginea de pe ambele părți ale unei scări rulante sau trotuar rulant.

Mai întâi, Duplex Escalator Professional îndepărtează praful prin aspirare filtrată, apoi realizează ceea ce se numește o „spălare umedă”, pulverizând pe trepte o pânză fină de apă și lichid de curățare.

Periile, proiectate conform cerințelor marilor producători de scări rulante, acoperă complet profilurile treptelor în care se poate acumula murdăria.

ECO. Professional Duplex Escalator:

  • Are control automat al distribuției de detergenți.
  • Folosește minimum de apă necesară.

 

Caracteristici tehnice:

Lungime                                              mm                     475

Latime                                                 mm                     680

                                                                                         

ACCESORII /PRODUSE COMPATIBILE:

PERIE DUPLEX ESCALATOR 550 -neagra

PERIE DUPLEX ESCALATOR 550 -ROSIE

 

 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Echipament profesional de curatat/igienizat cu abur CLEANFIX DS8

Echipament profesional de curatat/igienizat cu abur CLEANFIX DS8

Masina profesionala multifunctionala ce spala in profunzime si usuca pardoseli/suprafete vitrate , dar si aspira particule solide sau lichide ceea ce ...

Detalii
Tiger Speed 500

Tiger Speed 500

Tiger Speed 500 cu actionare electrica  avand atasat spate carucior cu usi, fara aspirator inclus. Greutate 252 Kg Dimensiuni (cm) 230x130x125h...

Detalii