FOAMTEC30/70

+ inca o imagine

FOAMTEC30/70

Echipamentul pentru curățenie profesională Foamtec (în două variante: 30 și 70 l - capacitate rezervor) permite igienizarea si salubrizarea toaletelor din spitale, școli, centre de afaceri și alte locuri publice, și chiar si din fabrici.

Utilizat împreună cu detergenții SUPER-FOAM sau ACID-FOAM, vă permite să curățați complet și să igienizați aceste medii, prin acțiunea chimică (cu degresare) a spumei împotriva murdăriei și bacteriilor, clătirea cu apă curată și aspirarea lichidului rezidual de pe podea.

Performanță orientativă: 50mp + 10 obiecte sanitare în 15 min.

Chiar și încăperile foarte murdare sunt curățate și igienizate într-un singur pas. Ideal pentru intervenții periodice de fond.

Mașina are dimensiuni mici și poate fi transportată cu ușurință.
Apa curată este încărcată prin conectarea mașinii direct la robinet iar apa murdară se scurge ușor, datorită unei conducte de scurgere suficient de lungi.
Comenzile sunt simple și intuitive iar indicațiile privind utilizarea mașinii sunt afișate

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

KADEME Microfogger - GENERATOR ABUR/FUM PENTRU DEZINFECTARE ȘI IGIENIZARE URBANĂ

KADEME Microfogger - GENERATOR ABUR/FUM PENTRU DEZINFECTARE ȘI IGIENIZARE URBANĂ

KADEME Microfogger, noul Sistem pentru DEZINFECTARE ȘI IGIENIZARE URBANĂ, poate fi alimentat și utilizat cu substanțe virucide și bactericide, sc...

Detalii