HAKOMATIC B 530RC

+ alte 3 imagini

HAKOMATIC B 530RC

Practică și ușor de manevrat, mașina de curățat și igienizat pardoseli B530 RC spală și usucă în același timp orice tip de pardoseli sau suprafețe dure (gresie, marmură, granit, mozaic venețian, linoleum etc.) Acest echipament pentru igienizare și curățare profesională a suprafețelor este deosebit de productiv (capacitate de lucru teoretică: până la 2.400 m²/h) .

Prin sistemul Hako aqua - stop se reduce cu 50% consumul de apă și astfel se obține o economie semnificativă în exploatare și consum de detergenți.

Indicatoarele de avertizare de pe panoul electronic, facilitatatea exploatării, construcția mașinii din materiale ușoare și rezistente, motoarele capsulate și protejate, robustețea în regimuri de lucru dificile, vă garantează o durată de viață îndelungată și eficiența dorită.

Pentru o curățenie profesională de excepție aveți acum o ocazie: să achiziționați echipamentul recondiționat HAKOMATIC B 530RC cu un preț începând de la:

299,00 € (fără TVA)

 

 

Avantaje:     

 - raport pret/calitate excelent  

 - capacitate mare de spalare de curatare datorita dozajului economic al apei controlat electric, avand capacitatea de memorare pe functiile masinii.

 - economie de pana la 50% in consum de apa si detergenti.

- vizibilitate optima asupra suprafetei de curatat.

 - manevrabilitate si stabilitate ridicata (datorita cinematicii speciale a dispozitivului de aspiratie parabolic, folosind tehnologie superioara pentru curatenie industriala in constructia masinii).

 - constructie compacta, usor de controlat, cu rezultate stralucitoare chiar si in cele mai dificile aplicatii.

 - intretinere usoara si diagnosticare rapida a defectiunilor.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

SCRUBMASTER B45/51

SCRUBMASTER B45/51

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricăror pode...

Detalii
HAKOMATIC B115R –TB 650

HAKOMATIC B115R –TB 650

Economică, practică și ușor de manevrat, această masină penru curățenia profesională este utilă pentru spălarea rapidă și comodă a ori...

Detalii
I-MOP XL BLUE KNOB

I-MOP XL BLUE KNOB

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede inves...

Detalii