HAKOMATIC B 530RC

+ alte 2 imagini

HAKOMATIC B 530RC

Practica si usor de manevrat, measina de curatat si igienizat pardoseli B530RC spala si usuca in acelasi timp orice tip de pardoseli sau suprafete dure (gresie, marmura, granit, mozaic venetian, linoleum etc.) EAcest echipament pentru igienizare si curatare profesionala a suprafetelor este deosebit de productiv (capacitate de lucru teoretica: pentru 2.400 m²/h) .

Prin sistemul Hako aqua - stop se reduce cu 50% consumul de apa si astfel se obtine o economie semnificativa in exploatare si consum de detergenti.

Indicatoarele de avertizare de pe panoul electronic, facilitatatea exploatarii, constructia masinii din materiale usoare si rezistente, motoarele capsulate si protejate, robustetea in regimuri de lucru dificile, va garanteaza o durata de viata indelungata si eficienta dorita.

Vizibilitate optima asupra suprafetei de curatat.

 

Avantaje:     

 - raport pret/calitate excelent  

 - capacitate mare de spalare de curatare datorita dozajului economic al apei controlat electric avand capacitatea de memorare pe functiile masinii.

 - economie de pana la 50% in consum de apa si detergenti.

 - manevrabilitate si stabilitate ridicata (datorita cinematicii speciale a dispozitivului de aspiratie parabolic, folosind tehnologie superioara pentru curatenie industriala in constructia masinii).

 - constructie compacta, usor de controlat, cu rezultate stralucitoare chiar si in cele mai dificile aplicatii.

 - intretinere usoara si diagnosticare rapida a defectiunilor.

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

HAKOMATIC B750R

HAKOMATIC B750R

Mașina de capacitate medie, pentru igienizarea și curățarea profesională a pardoselilor, cu o lățime de curățare 75 cm (disponibil și î...

Detalii
CITYMASTER 2000

CITYMASTER 2000

Prestație excelentă în măturarea stradală, lățime și raza de întoarcere mică datorită direcției pe ambele axe, permite utilizare...

Detalii
CITYMASTER 300

CITYMASTER 300

Măturătoare stradală articulată cu colectarea prafului măturat în container standard de 240 lt pe roți cu capac, fac din modelul CITYMASTE...

Detalii