Maturatoarea stradală M40 PLUS - Macroclean

+ alte 10 imagini

Maturatoarea stradală M40 PLUS - Macroclean

Cu o lățime de curățare de 3300 mm și o capacitate a containerului colector de 4 mc, măturatoarea stradală Macroclean M40 PLUS oferă o productivitate și o autonomie de lucru remarcabile.

Nevoile de curățare în mediile urbane și suburbane sunt diferite în funcție de zonă (străzi, piețe, piețe, zone comerciale / industriale, autostrăzi) și de diferitele anotimpuri ale anului (praf de vară, frunze de toamnă, temperaturi de iarnă sub zero).
Măturătoarele stradale MACRO sunt special concepute pentru a funcționa în toate aceste condiții diferite, fără a uita starea de bine a cetățenilor și protejarea mediului. MACRO-urile își dovedesc avantajele tehnologiei atunci când elimină cantități mari de murdărie lăsate în piețe și târguri (capacitate mare și încărcare rapidă).

Măturătoarele MACRO contribuie la reducerea răspândirii prafului fin foarte periculos, prin reținerea acestuia în filtrul special de poliester cu suprafață mare (20 mp). Acest sistem de curățare „uscată”, spre deosebire de alte sisteme de curățare, reduce substanțial risipa de apă, folosindu-se doar o cantitate minimă de apă pulverizată.

Sistemul de aspirație mecanică, datorită colectării materialului prin acțiunea mecanică a periilor și transportului, vă permite să lucrați la o viteză de trei ori mai mare decât cea a sistemelor tradiționale. Containerul mare de 4 mc mărește autonomia de lucru, prin reducerea timpilor de oprire necesari pentru a merge în zonele de descărcare.

Configurarea „Municipala” include al treilea braț, extensibil, pentru curățare/finisare laterală; sistemul de control al prafului ridicat de periile laterale și frontale de transport, tubul de aspirație pentru operațiile de finisare.

Pentru achiziție sau detalii, contactați-ne aici: 
tel: 0729.006.971 ;  mail: sales[at]sala-group.ro

 

Vizionați aici:

Direcție cu patru roți - Raza de curbură și agilitate.
Mașina este disponibilă într-o configurație cu patru roți de direcție, pentru cele mai exigente medii.

Flexibilitate
Capacitate exclusivă de a mătura în condiții de dezechilibrare (de ex. pe trotuare). Sistemul permite măturarea chiar și pe denivelări, fără nici un efort din partea operatorului.

Confortul cabinei
Cabină este spațioasă și confortabilă, cu 2 locuri omologate și comenzi ușoare în dotare.

Motor central
Motorul VM Engine 80 kW / 107 CP, disponibil în versiunile Stage3 și Euro6, este instalat într-o poziție centrală, garantând astfel o fiabilitate ridicată, poluare scăzută și fără supraîncălzire.

CARACTERISTICI TEHNICE

  • LĂȚIME DE CURĂȚARE: 3300 mm
  • CAPACITATE CONTAINER COLECTOR: 4 mc
  • ÎNĂLȚIME DE DESCĂRCARE: 1,05 m (opt ÷ 2,10 m)
  • VITEZA MAXIMĂ: 42 km / h
  • RAZA DE INTOARCERE: 3200 mm
  • SISTEM DE DIRECȚIE: Direcție cu 4 roți
  • DIMENSIUNI: 5300 x 2700 x 2000 mm

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Citymaster 650

Citymaster 650

Mașină multifuncțională profesională de curățenie urbană din categoria 2t, cu flexibilitate maximă Economică, compactă și extrem de manevr...

Detalii
CITYMASTER 1650

CITYMASTER 1650

Multifuncționaliate. Pentru utilizare eficientă continuă, în orice sezon.Citymaster 1650, mașina multifuncțională pentru curățenie strad...

Detalii
CITYMASTER 2250

CITYMASTER 2250

Dimensiuni mari pentru eficiență maximă. Noul utilaj multifuncțional pentru curățenie stradală, Citymaster 2250 oferă numeroase caracteristic...

Detalii