NOU !!! Citymaster 650 - pentru o igienă stradală eficientă

NOU !!! Citymaster 650 - pentru o igienă stradală eficientă

Noua mașină multifuncțională profesională de curățare urbană a fost proiectată ca să obțină rezultate maxime, chiar și în zone înguste, pe alei, trotuare sau parcări.

Versiunea de bază a Citymaster 650, concepută ca un utilaj special compact, stabilește deja noi standarde în categoria de 2t.
Datorită designului său multifuncțional, Citymaster 650 poate fi reutilată rapid și ușor, ceea ce o face deosebit de economică, deoarece oferă multiple opțiuni de aplicații: de la o funcționalitate de mașină de măturat profesională sau pentru întreținerea spațiilor verzi, până la deszăpezirea cu un plug de zăpadă.

Mai multă flexibilitate
365 de zile lucrătoare pe an: prin multifuncționalitate și o gamă largă de echipamente și suprastructuri pentru orice tip de provocare sezonieră.

Mai multă libertate
Compactă, extrem de manevrabilă, economică: pentru rezultate optime - chiar și pe alei și în zone înguste.

Mai mult confort
Concepută pentru operator: loc de muncă spațios și ergonomic, concept de operare ușor de învățat și un sistem de schimbare rapidă facilă.

Pentru alte informații, vedeți și aici: https://www.sala-group.ro/Citymaster-650/ sau aici: https://www.hako.ro/Citymaster-650/.