NOUTATE! Purificator de aer de mare capacitate și eficiență dovedită

NOUTATE! Purificator de aer de mare capacitate și eficiență dovedită

Petrecem în medie 90% din timpul nostru în interior.  În clădirile in care  lucrăm, locuim, mâncăm,  facem duș și dormim, calitatea aerului ajunge să  fie de 5 până la de 10 ori mai redusă decât în ​​aer liber.

Suntem expuși zilnic la sute de factori contaminanți diferiți! Și asta ne influențează sănătatea, starea de bine și productivitatea.

Pentru a ne îmbunătăți condițiile de viață și sănătatea, trebuie să respirăm aer curat și sănătos.

De aceea partenerul nostru i-tem GLOBAL a proiectat i-air PRO:  un purificator de aer de mare capacitate care îmbunătățește calitatea aerului interior în spații medii până la mari, de până la 500 mp, și care este acum disponibil și în România prin SALA Clean Business.

Echipamentul original i-air PRO este singura unitate autonomă de pe piață ce oferă aerul din clasa de calitate MERV19 în spații medii și mari pentru toate segmentele de activitate.

Potrivit pentru utilizare în cluburi de fitness și săli de sport, spații de birouri, spitale și clinici, săli de clasă, hoteluri și restaurante, i-air PRO oferă cel mai bun aer pe care îl poți respira în interior.

Pentru mai multe informații, DEMO și rezervări, faceți click aici.