Ofertă pentru scări și trotuare rulante impecabile

Ofertă pentru scări și trotuare rulante impecabile

Știați că dintre toate suprafețele aflate într-o incintă cel mai greu de curățat sunt scările rulante?

Aici se acumulează, de obicei, cea mai mare cantitate de murdărie, scările rulante devenind un potențial focar de infecție.

În plus, pe măsură ce o scară rulantă funcționează, poate acumula tot mai mult lubrifiant provenit din mecanismele de acționare de dedesubt. Această acumulare a unei substanțe foarte alunecoase pe suprafața pe care pășim poate fi extrem de periculoasă.  Nu doar că va crește gradul de murdărire al altor suprafețe din incinta în care funcționează scara sau trotuarul rulant, dar va crește dramatic și probabilitatea accidentelor prin alunecare și cădere.

Până la sfârșitul lunii februarie, Sala- Clean Business vă oferă o reducere de 15% la oricare dintre următoarele două soluții care vă ajută să mențineți impecabile scările rulante sau trotuarele rulante.

Pentru o igienă și o curățenie fără pată puteți să alegeți:

  1. Duplex Professional Escalator 550 - Mașina destinată întreținerii sau curățării temeinice periodice a scărilor sau trotuarelor rulante

Pentru detalii sau achiziție faceți click aici

  1. TREAD-TEQ, dispozitivul de curățare a scărilor rulante de la Escateq – o unealtă ideală pentru o curățare rapidă, simplă și eficientă a scărilor și trotuarelor rulante, atât pentru treaptă cât și contratreaptă.

Pentru detalii sau achiziție faceți click aici