SET SPĂLARE GEAMURI I-WASH + I-SUIT

+ alte 5 imagini

SET SPĂLARE GEAMURI I-WASH + I-SUIT

Seturile de echipamente și consumabile pentru spălarea geamurilor i-wash fac din curățarea geamurilor și a pereților de sticlă o activitate simplă, eficientă și ușoară.

Rămâneți cu picioarele pe pământ

Cu ajutorul i-Wash, vă puteți menține picioarele pe sol și să curățați ușor geamuri și pereți de sticlă, la înălțimi de până la 15 metri folosind un singur set telescopic și până la 18 metri cu 2 tije modulare în plus.

Tija telescopică ușoară și rigidă din fibră de carbon este prevăzută cu cleme inteligente, oferind o ușurință mare de utilizare și siguranță la extindere.

Setul i-wash oferă o gamă largă de perii și dispozitive, îmbunătățind curățarea, în funcție de condițiile concrete. Pe cât sunt de simplu de montat și de reglat, pe atât de ușor se lucrează cu ele.

Pentru achiziție sau detalii: 
tel: 0729.006.971; mail: sales[at]sala-group.ro

Vizionați aici:

Reduceți efortul, ridicați productivitatea

Când folosiți i-suit vă îmbunătățiți siguranța și precizia operațiunilor de spălare. Cablajul brevetat reduce efortul fizic de utilizare a tijei telescopice cu 50%. Acest lucru face ca munca dvs. să fie mai puțin solicitantă și mult mai puțin obositoare.


Rapid și ușor de utilizat

Folosind stâlpul telescopic în combinație cu i-suit, puteți să curățați geamurile de trei ori mai repede. Nu mai transportați și nu mai înlocuiți tot timpul o scară pentru a ajunge la locurile pe care doriți să le curățați.

Nu mai sunt afectați umerii și nu mai apar durerile de spate în timp ce spălați geamurile. Încordarea fizică și psihică scad și crește productivitatea.

Ochelarii i-suit oferă o viziune de ansamblu excelentă asupra zonei de lucru. Cu ei vezi la înălțime fără să 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

FOAMTEC30/70

FOAMTEC30/70

Echipamentul pentru curățenie profesională Foamtec (în două variante: 30 și 70 l - capacitate rezervor) permite igienizarea Și salubrizare...

Detalii
Echipament profesional de curatat/igienizat cu abur CLEANFIX DS8

Echipament profesional de curatat/igienizat cu abur CLEANFIX DS8

Mașină profesională multifuncțională ce spală în profunzime și usuca pardoseli/suprafețe vitrate , dar totodată și aspiră particule s...

Detalii
i-cover - DISPOZITIV DE IGIENIZARE │ DEZINFECTARE │DECONTAMINARE PRIN NEBULIZARE

i-cover - DISPOZITIV DE IGIENIZARE │ DEZINFECTARE │DECONTAMINARE PRIN NEBULIZARE

Dezinfecția prin nebulizare (ceață rece) este o metodă revoluționară, care presupune executarea unor operațiuni de prevenire sau combatere a bo...

Detalii