Scrubmaster B/E8

+ alte 9 imagini

Scrubmaster B/E8

Mașină ultra-compactă de spălat-uscat pavimente

Scrubmaster B/E8 oferă rezultate excelente în curățenia profesională a zonelor înguste care nu pot fi accesate de mașinile convenționale de spălat-uscat pavimente.

Deosebit de compact și ușor de manevrat, acest echipament autonom de spălat-uscat pardoseli, cu acumulatori litiu-ion, permite curățarea în sistem „înainte și înapoi” cu performanțe maxime.

Procesul de curățare începe prin apăsarea unui buton. Și întreținerea mașinii este la fel de ușoară: Uzura periei poate fi verificată dintr-o privire și înlocuită rapid și ușor, dacă este necesar. Și bateria litiu-ion a mașinii (B8) poate fi schimbată la fel de ușor. Rezervorul de recuperare cu indicator de nivel de umplere poate fi îndepărtat pentru a permite curățarea ușoară a Scrubmaster B/E8 la finalul lucrării.

Ghidonul pliabil al mașinii de spălat-uscat pavimente permite transportul rapid la următorul loc de muncă, în portbagajul unei mașini.


Pentru mai multe informatii și achizitie, faceți CLICK AICI


 

Date tehnice Scrubmaster B/E8

 

Lățimea de lucru

  33 cm

Lățimea periei

  42 cm

Performanță de curățare teoretică

  1,320 m²/h

Capacitatea bateriei (B8)

  10 Ah

Timp de funcționare (B8)

  60 min

Numărul de perii

  1 perie cilindrică

Viteza periei

  800 rpm

Rezervor de soluție

  7.5 l

Rezervorul de recuperare

  8 l

Presiunea periei până la

  11 kg

Greutate fără / cu baterie

  23 / 25,4 kg

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Mașina compactă de spălat-uscat pardoseli Scrubmaster B30 este ideală pentru curățenia profesională a zonelor mici până la mijlocii, din...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Mașinile de spălat-uscat Scrubmaster B12 sunt uşor de mânuit și uşor de exploatat în locații mici. Designul eficace al ştergătoru...

Detalii
Scrubmaster B45

Scrubmaster B45

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricăror pode...

Detalii