Scrubmaster B175 R

+ alte 8 imagini

Scrubmaster B175 R

Puternică și deosebit de manevrabilă, mașina pentru spălat-uscat pavimente Scrubmaster B175 R curăță eficient suprafețe de până la 7.560 m2 pe oră, inclusiv pe plan inclinat de până la 15%.

Disponibil pentru trei lățimi diferite de lucru – 85, 90 sau 108 cm – și echipat cu perii cilindrice sau cu disc, Scrubmaster B175R obține performanțe excelente în orice condiții, fiind alegerea perfectă pentru curățarea unor suprafețe întinse în centre comerciale, parcări și parcări subterane, depozite și centre logistice, unități industriale, aeroporturi.

Această mașină de curățat pardoseli asigură o curățare controlată și eficientă, prin activarea modului de lucru lent, care îi reduce viteza de lucru la 3,5 km / h. Iar prin blocarea direcției la 90° se obține un cerc de rotire minim în zonele limitate.

Conceput pentru o ușurință maximă în utilizare Scrubmaster B175 R garantează curățarea și întreținerea sa facilă, datorită racletei care se pliază manual, sistemului automat de schimbare a periei și benzilor de curățare care se pliază în lateral. Curățarea zilnică a mașinii și lucrările minore de întreținere pot fi efectuate rapid și confortabil de către personalul de curățare.

Unitatea opțională de pre-măturare colectează murdăria liberă înainte de curățarea umedă a podelei, ceea ce economisește o pre-curățare laborioasă.

Pentru achiziție sau detalii, contactați-ne aici: 

  • tel: 0729.006.971
  • mail: sales[at]sala-group.ro

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Mașina compactă de spălat-uscat pardoseli Scrubmaster B30 este ideală pentru curățenia profesională a zonelor mici până la mijlocii, din...

Detalii
Scrubmaster B/E8

Scrubmaster B/E8

Mașină ultra-compactă de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B/E8 oferă rezultate excelente în curățenia profesională a zonelor în...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Mașinile de spălat-uscat Scrubmaster B12 sunt uşor de mânuit și uşor de exploatat în locații mici. Designul eficace al ştergătoru...

Detalii