Scrubmaster B260 R

+ alte 14 imagini

Scrubmaster B260 R

NOU!! Maşina multifuncțională pentru curățare pardoseli, Scrubmaster B260 R,  ușor manevrabilă și ergonomică, este eficientă pentru utilizarea pe suprafeţe mari, inclusiv pe plan înclinat, fiind echipată ideal pentru curăţarea centrelor comerciale, a spațiilor logistice sau a incintelor de producţie din industrie.

Mașina pentru spălat-uscat pavimente, cu om la bord, Scrubmaster B260 R completează gama de produse Hako de mașini pentru spălat-uscat pavimente.

B260 R este:

  • Mai eficientă – Este echipată cu o baterie de 480 Ah, un rezervor de 260 litri și un sistem de dozare cu o capacitate de 20 de litri pentru substanţele chimice de curăţare. Asigură o performanță sporită de curățare a suprafațelor, de până la 8.600 mp. Oferă o curăţare eficientă a pardoselii inclusiv în pante de până la 15%.
  • Mai flexibilă – Este disponibilă cu lăţimi de lucru de 108 şi 123 cm, echipată cu 2 sau 3 perii disc sau o unitate de perie cilindrică și o gamă largă de accesorii care permit extinderea modulară. 
  • Mai economică – Sistemul de dozare la bord previne eficient sub- sau supradozarea, concentraţia detergenţilor adăugaţi în raport cu cantitatea de apă utilizată în procesul de curăţare putând fi reglată infinit. Iar suspensia cardanică a capului de perie optimizează curăţenia pe pardoseli neuniforme, reducând totodată uzura periilor.
  • Deosebit de practică – Este echipată cu accesorii multiple care îi extind gama de aplicaţii, dincolo de simpla spălare/frecare şi uscare, pentru o eficiență sporită. De exemplu, unitatea de pre-măturare/aspirare desprinde şi aspiră reziduurile, anterior curăţării umede a pardoselii.
  • Mai confortabilă – Conceptul ergonomic al maşinii a fost premiat cu eticheta de calitate a AGR (Aktion Gesunder Rcken e.V.) Scaunul, spătarul şi cotierele scaunului confortabil pot fi reglate. Toate elementele de operare sunt amplasate la îndemână şi asigură o utilizare intuitivă, ceea ce scurtează la minimum instruirea iniţială a operatorului. Curăţarea zilnică a maşinii şi lucrările minore de întreţinere pot fi derulate rapid şi uşor de către operator.
  • Mai sigură – Echipată cu o protecție (opţională) deasupra capului, amortizoare laterale şi o lampă BlueSpot frontală, maşina îndeplineşte toate cerinţele de securitate a muncii
  • Ideal echipată pentru o igienă fără cusur –  La pre-măturare/ aspirare nu se face praf în aer, datorită lui DustStop, acoperământul inovator al periei disc. Rezervorul cu soluţie şi cel de recuperare poate fi opţional echipat cu Hako-Anti- Bac®, un dispozitiv care inhibă dezvoltarea bacteriilor şi ciupercilor.

Scrubmaster B260 R oferă o performanţă excelentă, combinată cu niveluri înalte de eficienţă și este alegerea perfectă când este vorba de operare îndelungată şi pe suprafețe mari.

Pentru achiziție sau detalii, contactați-ne aici: 

  • tel: 0729.006.971
  • mail: sales[at]sala-group.ro

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Mașina compactă de spălat-uscat pardoseli Scrubmaster B30 este ideală pentru curățenia profesională a zonelor mici până la mijlocii, din...

Detalii
Scrubmaster B/E8

Scrubmaster B/E8

Mașină ultra-compactă de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B/E8 oferă rezultate excelente în curățenia profesională a zonelor în...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Mașinile de spălat-uscat Scrubmaster B12 sunt uşor de mânuit și uşor de exploatat în locații mici. Designul eficace al ştergătoru...

Detalii