Scrubmaster B45

+ alte 6 imagini

Scrubmaster B45

Mașinile de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B45 sunt instrumente moderne pentru întreţinerea și spălatul temeinic al oricăror podele.

B45 este recomandată pt curățenia profesională eficientă a pardoselilor din clădiri administrative, magazine, ateliere, hoteluri, restaurante.

Cu o productivitate de până la 2000 mp/h, la un front de lucru de 51 cm, Scrubmaster B45 are o manevrabilitate excelentă, datorită designului compact.

Deosebit de fiabilă, având un cadru de oțel și o carcasă din aluminiu solid, unitate perii și raclete din aluminiu turnat sub presiune, B45 are și o tracțiune optimă, datorită anvelopelor care nu alunecă și nu lasă urme.

Platou de perii este plat, ideal pentru curățarea pe sub rafturi/etajere.

  • Lățime racletă: 56 / 68 cm
  • Capacitate rezervor soluție/recuperare: 42 l / 42 l
  • Capacitate maximă baterie: 105 Ah

Pentru mai multe informatii și achizitie, faceți CLICK AICI


 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Mașina compactă de spălat-uscat pardoseli Scrubmaster B30 este ideală pentru curățenia profesională a zonelor mici până la mijlocii, din...

Detalii
Scrubmaster B/E8

Scrubmaster B/E8

Mașină ultra-compactă de spălat-uscat pavimente Scrubmaster B/E8 oferă rezultate excelente în curățenia profesională a zonelor în...

Detalii
Scrubmaster B12

Scrubmaster B12

Mașinile de spălat-uscat Scrubmaster B12 sunt uşor de mânuit și uşor de exploatat în locații mici. Designul eficace al ştergătoru...

Detalii