i-mop XL - mașina de curățat rapid pardoseala

+ alte 7 imagini

i-mop XL - mașina de curățat rapid pardoseala

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede investiția inițială.

(Faceți click pe imagine)

În plus, orice i-mop folosit la curățenie, igienizare și dezinfectare lasă podeaua uscată imediat și, deci, mai igienică!

i-mop XL vă aduce oportunitatea de a îmbunătăți substanțial operațiunile de curățare și întreținere, economisind totodată timp și bani.

Ca mașină pentru curățări dificile, i-mopul vă va spăla podelele mai repede, mai ușor și cu rezultate mai bune decât o mașină de spălat-uscat tradițională.

Cu un platan de perii având lățimea de 46 cm, i-mop XL poate fi utilizat pentru supafețe interioare și dure, mici până la medii.


Pentru DEMO, achiziție sau detalii, contactați-ne aici:
tel: 0729.006.971 ;  mail: sales[at]sala-group.ro

 

 

Vizionați aici: 


 

Curăță în zone greu accesibile

Cu o înălțime de numai 7 cm a platanului de perii  puteți curăța în jurul și dedesubtul diferitelor obiecte, la fel ca și cu un mop.
Cu peste 350 RPM și 22 kg de presiune pe perie, i-mop-ul curăță peste 1.300 mp pe oră, de 10 ori mai rapid decât cu mopul obișnuit.

Autonomie deplină

Rezervorul se umple și se golește cu ușurință. Fără stații de alimentare, direct de la chiuvetă. Schimbarea substanțelor chimice se face în câteva secunde, doar cu un clic pe rezervorul de soluție ales.
Având 2 seturi de baterii i-power 9, care se pot schimba ușor, pe loc, i-mop-ul nu va trebui niciodată să se... odihnească! Curățați pardoselile, dacă vreți, de la ora 9 la 5, sau 24/7, cu o singură mașină. Fără cabluri care să se încurce sau să vă încurce.

Datorită dimensiunilor și design-ului său i-mop-ul poate fi păstrat la îndemână, într-un dulap și poate fi transportat cu ușurință în diferite locații.
Fără nicio problemă în a fi urcat pe trepte, pe scări rulante sau mutat dintr-o locație în alta, într-un vehicul standard.

Eficiența în curățenie, oriunde

i-mop poate curăța în prezența altor oameni, fără a lăsa pardoselile ude, oferind operatorului vizibilitate și control total în spațiile ocupate. Puteți curăța sub mese, zone de servire, chiuvete, toalete. Rotiți 360º la fața locului.
În funcție de tipul de suprafață și gradul de murdărire, puteți alege dintr-o gamă largă de pad-uri și perii. Seturile i-mop sunt împărțite pe categorii pentru utilizare regulată, zilnică și intensă.

Specificații tehnice

Performanță teoretică: Până la 1800 m2 pe oră

Performanță practică: 1000 - 1300 m2 pe oră

Viteza periei: 350 RPM

Presiunea periajului: 22,5 kg

Lățimea de funcționare: 46 cm

Dimensiune mașină (l x l x h): 50 x 38 x 120 cm

Greutate fără baterii: 18,5 kg

Rezervor de apă curată: 4 L

Rezervorul curat de recuperare: 4-6 L (max. 8 L)

Sursa de putere: 2 baterii i-power 9 *

Baterie: 24V - 8,8 Ah

Timpul de rulare: 60-70 minute pe i-power 9 baterii

Încărcător tip: Off-board; 110-240V, 50 / 60Hz

BENEFICII:

                                                                

       curățare puternică                                transport facil/depozitare facilă                                 plăcut și comod

 

                             

       podele uscate și sigure                                                   intuitiv 

Produse similare

Puteti vizualiza si alte produse din aceeasi categorie. De asemenea, va recomandam sa consultati sectiunea APLICATII pentru a gasi produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastra.

imop Lite - ușor de curățat pardoseli

imop Lite - ușor de curățat pardoseli

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede investi...

Detalii
i-drive - pentru suprafețe extinse și greu accesibile

i-drive - pentru suprafețe extinse și greu accesibile

i-drive este cu mult mai mult decât o mașină profesională de spălat – uscat pardoseli, cu alimentare pe baterii Li-ion (i-power) dedic...

Detalii
i-mop XXL mașina puternică de spălat pardoseli

i-mop XXL mașina puternică de spălat pardoseli

Economiile de timp și apă făcute cu i-mop, comparativ cu alte metode clasice de curățare a pardoselilor, amortizează suficient de repede investi...

Detalii