Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

 0723149519

Detergenti

Peste 41 detergenți diferiți, pentru tot ce aveți nevoie. 

Cereți și veți găsi!

Vizitați noul magazin online salashop.ro.

SALA Clean Business vă oferă, prin magazinul online salashop.ro, o gamă largă de detergenți de curățare. Aceștia asigură îndepărtarea rapidă și eficientă a diferitelor tipuri de murdărie.

Fiind furnizați sub formă de concentrate, detergenții noștri sunt foarte eficienți și deosebit de economici în utilizare. Și aceasta, deoarece pentru detergenții foarte concentrați este folosită mai puțină apă, pe tot parcursul procesului de curățare.

Totodată, folosirea detergenților ecologici și/sau care corespund normelor HACCP (dedicați a fi utlizați în industria alimentară) aduce o contribuție semnificativă atât la protejarea utilizatorului, cât și a mediului.

Detergenți profesionali pentru toate nevoile

Cei mai mulți detergenți pe care îi găsiți în magazinul nostru, sala-shop.ro, se potrivesc perfect și pentru utilizarea în mașinile și echipamentele profesionale pentru spălarea-uscarea suprafețelor. Ei ajută la îndepărtarea fără efort a murdăriei și grăsimilor, fără să lase urme pe podea după uscare.

Iar detergenții noștri speciali îndepărtează rapid și eficient scurgerile de ulei și urmele de cauciucuri de pe pardoselile industriale și suprafețele din beton.

Găsiți la noi: detergenți pt spălarea manuală profesională sau cu mașini și echipamente specializate. Detergenți ecologici, pt. dezinfectaredegresareceruirespălări greleîntreținerept geamuri sau pentru mochete și covoare etc.